Förskolan Livsgnistan

alen. Föräldrar står för blöjor till sina barn.

Bra att veta...

Barnen på förskolan Livsgnistan är liksom övriga barn i kommunen försäkrade under vistelsen på förskola och fritid. Det ligger på föräldrarnas ansvar att lämna in nytt schema och inkomstuppgift. De barn vars föräldrar är arbetslösa eller föräldralediga har rätt att lämna 15,0 h/vecka. Timmarna är fördelade på tisdagar, onsdagar och torsdagar

kl.8.00-13.00.

Barn har enligt barnkonventionen (FN) rätt till vila och rekreation. När en förälder har semester/ledighet ska barnet därför vara hemma.

Frånvaro p.g.a. sjukdom, semester, lov eller annan ledighet ger ej rätt till reducerad avgift. Avgiften följer maxtaxan och  Sjöbo kommuns infoblad. Allmän förskola är gratis för 4-5 åringar, vilket innebär 15 h/vecka under september – maj.

Öppettider:   06.00-18.00

Frukost:       08.00

Frukt:          09.30

Lunch:         11.00

Mellanmål:  14.15

Frukt:          16.30

Vi använder oss av appen Tyra, där förälder själv skriver in schema och sjukfrånvaro.

Tyra används också för kontinuerlig information om vad som händer på förskolan och vad just ditt barn gjort under dagen.

Håll barnet hemma när det har:

-feber (minst ett feberfritt dygn hemma)

-grön snuva

-maginfluensa (även syskon och föräldrar, minst 48 timmar symptomfri)

-slut på ork och kraft i samband med sjukdom

-annan sjukdom

Barnet behöver ha med sig extra kläder beroende på väderlek och årstid. Märk gärna kläderna, så underlättar det för personalen. Föräldrar står för blöjor till sina barn.

DONEC VESTIBULUM

Etiam auctor is inasre aliquem the scelerisque suspendisse.

07:18 AM Dec 12

Etiam auctor is inasre aliquem the scelerisque suspendisse.

09:44 AM Dec 05

AENEAN DOLOR

8901 Marmora Road

Glasgow

D04 89GR

mail@demolink.org

POSUERE ETIAM

Etiam auctor is inasre aliquet a aliquem

is sodales risus the suspendise.